Serving the Open Society Since 1992 Monday, 06.05.2024, 18:34
Welcome Guest | RSS
Site menu

News topics
Euro-Integration [24]
European and Euro-Atlantic Integration Program
Youth-in-Action [11]
Youth Policy and European Clubs Development Program
Education Abroad [7]
Educational Advising and CEU Recruitment Program
Good Governance [31]
Governance Reform and Local Democracy Program
CBC Cooperation [4]
Cross-Border Cooperation Capacity Building Program

Our poll
What is your primary identity?
Total of answers: 24

Main » 2008 » November » 5 » Donetsk Youth Euroclubs would become "Green"
Donetsk Youth Euroclubs would become "Green"
18:00
CPS Youth Program announces a new project for regional schools, to promote green values and environmental activism among school Euroclubs.
 
Announcement is avaliable below in Ukrianian language.
 

 
Євроклуби Донеччини стануть "Зеленими"
 
Донецька обласна молодіжна організація “Євроклуб” спільно з Клубом молодих дипломатів (євроклубом) Донецького національного університету, інформують про початок реалізації проекту "Зелена Школа" та запрошують загальноосвітні навчальні заклади Донецької області до участі в проекті.
 
Донецька область є однією з найбільш забруднених в Україні, що відображається на здоров’ї та якості життя населення. Запорукою подолання цієї проблеми є підвищення екологічної свідомості і культури громадян, а особливо – молоді, що допоможе місцевим громадам вирішувати проблеми місцевої екології. Це, звісно, позначиться на покращенні здоров’я населення, стані довкілля та дозволить закласти підвалини розвитку нових звичок і сучасного європейського стилю життя.
 
Метою проекту "Зелена Школа" є пропагування здорового способу життя серед учнів ЗОШ шляхом просвітництва щодо кращих європейських екологічних стандартів та залучення їх до активної громадської природоохоронної діяльності в школах. Проект реалізується за підтримки Управління у справах сім'ї та молоді Донецької облдержадміністрації в рамках програми розвитку мережі євроклубів області.
До участі у проекті запрошуються усі загальноосвітні школи Донецької області, шкільні євроклуби, у партнерстві з громадськими і молодіжними організаціями, зокрема, такими, що діють у сфері екології та природоохоронної діяльності.
 
Проект включатиме декілька етапів, зокрема, інтерактивний Еко-квест, Інтернет-конкурс фотографій, тренінг та розробку еко-проектів для шкіл, а також добровільну "сертифікацію" на відповідність європейським екологічним стандартам. Учасники проекту отримуватимуть методичну та організаційну підтримку, переможці конкурсів та кращі проекти отримують фінансову підтримку на реалізацію еко-проектів у ЗОШ.
 
Більш детальна інформація про проект буде розміщуватись на Інтернет-сайті Української мережі євроклубів www.euroclubs.at.ua та розсилатись через розсилку Мережі (підписатись можна, надіславши пусте повідомлення з темою "Subscribe" на електронну пошту: euroclub.org.ua@gmail.com). Контактні телефони:  (062) 304 40 97 та  8 (050) 917 26 11. Керівник проекту: Сергій Штукарін.
Category: Youth-in-Action | Views: 1662 | Added by: cps | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 2
2 lena  
0
subscribe

1 Kuznezova  
0
Subscribe

Name *:
Email *:
Code *:
Login form

News calendar
«  November 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Search

Site friends
 

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Copyright CPS © 2024Free website builderuCoz